De stadslijst presenteert haar kandidaten voor 14 oktober

DEEL
REACTIES
0

Op vrijdag 15 juni stelden Bart Somers en Kristof Calvo de kandidaten van de stadslijst voor in de Heilige Geestkapel in Mechelen. De stadslijst heeft de ambitie om de stad te dragen, om alle positieve krachten in Mechelen samen te brengen. De 41 mensen die we vrijdag voorstelden delen allemaal die ambitie. 

Bij het samenstellen van deze lijst hebben we gestreefd naar een aantal evenwichten: er is een mooie balans mannen/vrouwen, het is een lijst die de diversiteit van Mechelen weerspiegelt en we kunnen rekenen op zowel jong, aanstormend talent als op kandidaten met al iets meer kilometers op de teller. 

Van de 43 plaatsen hebben we er momenteel 41 ingevuld. Twee plaatsen hebben we bewust open gelaten, op die manier kunnen we verborgen talenten die de komende weken nog zouden opduiken alsnog een plaats bieden. 

Bekijk hieronder de voorstelling van alle kandidaten door Bart Somers en Kristof Calvo. Onder de video vind je alle foto's van de kandidaten.

Kandidaat_Posters_ingevuld4-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld5-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld6-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld7-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld8-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld9-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld10-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld11-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld12-_web_very_small.jpg Kandidaat_Posters_ingevuld13-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld14-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld15-_web_very_small.jpg Kandidaat_Posters_ingevuld16-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld17-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld18-_web_very_small.jpg Kandidaat_Posters_ingevuld19-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld20-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld21-_web_very_small.jpg Kandidaat_Posters_ingevuld22-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld23-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld24-_web_very_small.jpg Kandidaat_Posters_ingevuld25-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld26-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld27-_web_very_small.jpg Kandidaat_Posters_ingevuld28-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld29-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld30-_web_very_small.jpg Kandidaat_Posters_ingevuld31-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld32-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld33-_web_very_small.jpg Kandidaat_Posters_ingevuld34-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld35-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld36-_web_very_small.jpg Kandidaat_Posters_ingevuld37-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld38-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld39-_web_very_small.jpg Kandidaat_Posters_ingevuld40-_web_very_small.jpgKandidaat_Posters_ingevuld42-_web_very_small.jpg Kandidaat_Posters_ingevuld43-_web_very_small.jpg

Ook interessant