Over onze campagne

DEEL
REACTIES
0

onzecampagne_bord.jpgVerkiezingen zijn cruciaal. Dus uiteraard willen we Mechelaars zoveel mogelijk informeren en overtuigen met – naast onze kandidaten en het programma – ook acties, activiteiten en publicaties. Onze stadslijst Vld-Groen-M+ zal dus intensief campagne voeren.

We doen dat op onze manier: erg Mechels, met veel engagement en aandacht voor duurzaamheid.

Onvermijdelijk heeft zo’n campagne ook een ecologische voetafdruk. Maar die compenseren we na afloop. Zo voeren we een CO2-neutrale campagne. De Mechelse natuur wint dus bij onze campagne: niet alleen omdat we grote ambities hebben rond natuur, maar ook omdat we na afloop van de campagne bomen zullen planten.

Verkiezingspublicaties zijn informatief drukwerk en vallen dus niet onder de regels van reclamedrukwerk. Dat betekent dat we het in alle bussen mogen verspreiden. Maar wanneer mensen op hun brievenbus expliciet aangeven geen politiek drukwerk te willen ontvangen, respecteren onze bussers die keuze.

Uiteraard voeren in de eerste plaats onze 43 ijzersterke kandidaten de campagne. Maar dat doen ze zeker niet alleen. We kunnen rekenen op een grote groep vrijwilligers. Meer dan 500 Mechelaars denken en werken mee als Manemaker. Wil je meewerken aan onze campagne? 1 adres: www.voormechelen.be/doemee

onzecampagne_jongeren.jpgOnze campagne is made in Mechelen. We werken zoveel mogelijk met Mechelse partners en leveranciers. De look ’n feel van onze campagne is gemaakt door jonge Mechelse ondernemers: Kantoor Kolos. Onze fotografen zijn ook Mechelaars. Zowat al ons campagnemateriaal wordt gemaakt door Mechelse bedrijven, zoals drukkerij De Prins en XL-reclame.

Het kloppend van onze campagne is het Huis voor Mechelen (Grote Markt 14). Tijdens de kantooruren kan je daar ook langsgaan voor informatie of campagnemateriaal. In het Huis voor Mechelen worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd. Het wil meer zijn dan een klassiek campagnesecretariaat: een ontmoetingsplaats van mensen en meningen.

Reageer als eerste

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Ook interessant