Over de stadslijst

hartje_mechelen.jpegDe stadslijst Vld-Groen-M+ is een keuze voor Mechelen. Ook de komende jaren willen wij Mechelen verenigen, de krachten bundelen. Niet met minder, maar met nog meer ambitie: een stad die voorop loopt, maar altijd omkijkt of iedereen mee is.

De evolutie van Mechelen is een reden voor hoop en optimisme: van zieke broertje naar referentiestad. Deze spectaculaire ommekeer is het werk van vele stadsgenoten. Ook andere partijen kunnen hun aandeel opeisen. Maar niemand kan ontkennen dat de samenwerking tussen groen en blauw, versterkt met onafhankelijke Mechelaars, de politieke motor was van de verandering.

Wij blijven de komende jaren schouder aan schouder samenwerken. Voor Mechelen.

Wij? Dat zijn 43 gedreven Mechelaars: bekijk hier de lijst met al onze kandidaten voor de verkiezingen van 14 oktober 2018.

Lees hier de volledige koepeltekst over de samenwerking en de Mechelse uitdagingen voor de komende jaren.

Waarom de krachten bundelen? Waarom trekken we als stadslijst van Vld-Groen-M+ naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2018?

  1. Het laat toe om onze partijbelangen ondergeschikt te maken aan de Mechelse noden. Het is een platform ten dienste van Mechelen en de Mechelaars.
  2. Zo’n formule laat toe om ook onafhankelijke Mechelaars te betrekken. Zij bekennen kleur: maar alleen voor de stad, niet voor de Wetstraatpolitiek.
  3. Wij willen de Mechelaars politiek verenigen, de krachten bundelen. Voorbij de klassieke politieke tegenstellingen en het hokjesdenken.
  4. Mechelen mag niet op haar lauweren rusten. We willen met onze stad voorop lopen, het verschil maken, bakens verzetten.
  5. Bij het nieuwe elan in Mechelen komt ook een grote verantwoordelijkheid kijken. De stadslijst is een ambitieus project, maar ook een dat altijd omkijkt of iedereen mee is.

Ben je benieuwd hoe wij campagne voeren? Hier vind je meer info.

Je kan ons bereiken via mail of Facebook:

[email protected]

www.facebook.com/VoorMechelen

Meer info over ons privacy-beleid vind je hier.